Direktlänk till inlägg 18 november 2012
Har nyss stått vid spisen & till lagat denna rätt.
4 portioner
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skär falukorven i 0,5 cm tjocka strimlor, skiva frukost- eller grillkorv. Skala och hacka löken.
Låt smöret bli ljusbrunt i en stekpanna. Bryn korv och lök. Tillsätt tomatpurén, ev dijonsenap och rör om. Späd med grädde.
Salta och peppra. Koka ett par minuter. Rör eventuellt i hackad persilja.
Det har varit mycket på sistone sedan sist jag skrev här i bloggen. Tiden har inte räckt till. Jag slutar hästskötar utbildningen nästa vecka, jag jobbar som städerska på Tjuren sedan juli månad, jag jobbar i bland om det behövs på ungdomsgården...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 |
30 | |||||
|